MFC ispunio zahteve standarda ISO 27001:2005

Bez autora
Feb 18 2011

Savremeni uslovi poslovanja nameću kompanijama, kao imperativ opstanka na tržištu, da zaštite svoje informacije, da organizuju svoje poslovanje na način da posledice njihovog gubitka ili kompromitovanja svedu na minimum. Kao tržišno orjentisana kompanija kojoj je bezbednost informacija poslovnih partnera u prvom planu poslovanja, a kvalitet usluga i rešenja glavni argument konkurentnosti i najvažniji tržišni faktor, MFC je 11.februara 2011.godine zvanično dobio sertifikat kojim se potvrđuje da Sistem menadžmenta sigurnošću informacija ispunjava zahteve standarda ISO 27001:2005. Sertifikat je važeći za usluge analognog i digitalnog arhiviranja dokumenata, uključujući razvoj softvera za ove usluge. Sertifikaciju je obavila DAS Srbija, agent sertifikacionog tela DAS Certification Limited iz Velike Britanije. Standard ISO 27001: 2005 - sistem upravljanja bezbednošći informacija ISMS, omogućava našoj kompaniji da upravlja informacijama, koje danas predstavljaju najvažniji resurs svakog pravnog subjekta, na najvišem nivou zaštite i poverljivosti...

MFC ispunio zahteve standarda ISO 27001:2005Savremeni uslovi poslovanja nameću kompanijama, kao imperativ opstanka na tržištu, da zaštite svoje informacije, da organizuju svoje poslovanje na način da posledice njihovog gubitka ili kompromitovanja  svedu na minimum.

Kao tržišno orjentisana kompanija kojoj je  bezbednost informacija poslovnih partnera u prvom planu poslovanja, a kvalitet usluga i rešenja glavni argument konkurentnosti i najvažniji tržišni faktor, MFC je 11.februara 2011.godine zvanično dobio sertifikat kojim se potvrđuje da Sistem menadžmenta sigurnošću informacija ispunjava zahteve standarda ISO 27001:2005. Sertifikat je važeći za usluge analognog i digitalnog arhiviranja dokumenata, uključujući razvoj softvera za ove usluge. Sertifikaciju je obavila DAS Srbija, agent sertifikacionog tela DAS Certification Limited iz Velike Britanije. 

Standard ISO 27001: 2005 - sistem upravljanja bezbednošći informacija ISMS, omogućava našoj kompaniji da upravlja informacijama, koje danas predstavljaju najvažniji resurs svakog pravnog subjekta, na najvišem nivou zaštite i poverljivosti. Na ovaj način opravdali smo i potvrdili poverenje ukazano od strane naših brojnih poslovnih partnera i korisnika naših usluga i rešenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik